2012-05-09 12:29:16• hírek • Póti Orsolya

Let's Do It Szatmár - Tegyünk rendet idén is!

Fogjunk össze újra a tiszta Szatmárért, és május 12-én, a Let's Do It! országos környezetvédelmi akció keretében tüntessünk el minél több szemétkupacot. Tavaly 8800 zsák hulladéktól szabadítottuk meg a környezetet

Akárcsak a világ másik 84 országában, Romániában sem marad el a Let's do it! elnevezésű környezetvédelmi akció, melynek keretében előre meghatározott területek tisztaságát igyekeznek fenntartani a résztvevő vállalatok, önkormányzatok, iskolák, civil szervezetek, továbbá egyéni önkéntesek.

A tavalyi akció keretében Szatmár megyében 6500 önkéntes vonult ki a választott területre és 8800 zsák hulladéktól szabadították meg a környezetet. Május 12-én, szombaton a csoportok újra célba veszik a kijelölt területeket, majd az év során több alkalommal is visszatérnek ugyanoda.

Jelentkezz Te is a www.letsdoitromania.ro weboldalon, add meg elérhetőségeidet és a települést, amelyiket szeretnéd tisztábbá tenni barátaiddal, ismerőseiddel, vagy munkatársaiddal. A találkozóra szombat reggel 8 órakor kerül sor az új főtéren, a Somesul áruház előtt és onnan indul a szemétvadászat.

A Lets do it! akcióban összeszedett szemetet a helyi hulladékgyűjtő vállalkozások szállítják el, a gyűjtés pedig szelektíven zajlik. Az ACT 4U Egyesület tagjai szemétgyűjtő zsákokat is kiosztanak, de amennyiben a résztvevőknek lehetősége van rá, hozzanak zsákokat.

A további részletekért érdeklődjön Bianca Durkovicsnál a :0732-155-442-es, vagy a 0743-898-889-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: